14. mars 2022

Still til valg og bli en del av Studentrådet NV

Da ikke alle stillingene ble fyllt opp i forkant av valget vil det nå bli holdt suppleringsvalg. Det er dermed fremdeles å stille til bestemte stillinger, via lenken over. Datoen for suppleringsvalget er ikke satt, men vil bli avklart snarest.

Vi skal velge 2 fakultetstillitsvalgte (FTVer) og 11 instituttillitsvalgte (ITVer). Som tillitsvalgt i Studentrådet NV er du med på å hjelpe dine medstudenter. Du har tett kontakt med institutteteller fakultetet, andre tillitsvalgte og dine medstudenter. Vervet er honorert (60 timer per semester for ITV og 175 for FTV), i tillegg ser det veldig bra ut på CVen. Blir du valgt, sitter du i to semester.

Vil du vite mer? Du finner kontaktinfo her, send oss gjerne en epost eller kom innom på kontoret til en av de tillitsvalgte! Du kan òg bruke kontaktskjemaet nederst på forsiden, eller sende oss ei melding på facebook til Studentrådet NV.

Fristen for å stille til valg våren 2022 er fredag 25. mars klokka 16.00. Valget foregår på NTNU sitt valgweb fra mandag 28. mars klokka 9.00 til torsdag 31. mars klokka 23.59. Resultatene blir publisert på denne nettisiden og facebooksiden til Studentrådet NV klokka 12.00 fredag 1. april

Under finner du stillingene som er ledige nå. Noen av stillingene er kvoterte, disse er skrevet i parentes.

-FTV (ingeniør)
-FTV (åpen)
-ITV Institutt for kjemisk prosessteknologi
-ITV Institutt for biologi (realfag)
-ITV Institutt for biologi
-ITV Institutt for kjemi (Sivilingeniør)
-ITV Institutt for bioingeniørfag
-ITV Institutt for fysikk (Sivilingeniør)
-ITV Institutt for biologiske fag, Ålesund
-ITV Institutt for bioteknologi og matvitenskap (sivilingeniør)
-ITV Institutt for materialteknologi (sivilingeniør)
-ITV Institutt for materialteknologi (ingeniør)
-LTV for Lektor i realfag