Valg av tillitsvalgte for våren 2021

Denne våren skal det velges 2 nye fakultetstillitsvalgte (FTVer) og 10 Instituttillitsvalgte (ITVer) i Studentrådet NV som har tillitsvalgte i både Trondheim og Ålesund. Våre tillitsvalgte sitter i viktige møter og organer på NTNU der de sørger for at studentenes stemme alltid blir hørt. FTVene jobber tett opp mot fakultetet, og ITVene jobber tett opp mot hvert institutt. Vervet varer i ett år, det er honorert og arbeidsspråket er norsk. Stillingsbeskrivelse FTV og stillingsbeskrivelse ITV.

Dersom du har lyst til å bli en tillitsvalgt så kan du sjekke hvilke stillinger som er ledige for ditt studium herunder og stille til valg ved å melde ditt kandidatur. Har du spørsmål om stillinger eller valget så svarer vi mer enn gjerne! Du finner kontaktinformasjon til de forskjellige tillitsvalgte her. Du kan også bruke kontaktskjemaet nederst på nettsiden eller sende oss en melding på facebook.

Følgende stillinger er åpne denne våren og de som er kvoterte for spesifikke studier eller ingeniør/sivilingeniør har beskrivelser i parentes. Alle stillingene, unntatt den for IBA som er i Ålesund, har tilholdssted i Trondheim:

 • Fakultetstillitsvalgt (Profesjonsrettet bachelor/ Ingeniør)
 • Fakultetstillitsvalgt (Åpen, alle studenter ved NV kan stille)
 • IBF Institutt for bioingeniørfag
 • IMA Institutt for materialteknologi (Ingeniør)
 • IMA Institutt for materialteknologi (Industriell kjemi- og bioteknologi MTKJ)
 • IKP Institutt for kjemisk prosessteknologi
 • IKJ Institutt for kjemi (Sivilingeniør)
 • IFY Institutt for fysikk (Sivilingeniør)
 • IBT Institutt for bioteknologi og matvitenskap (Sivilingeniør MTKJ)
 • IBI Institutt for biologi (Bachelorprogram i biologi BBI)
 • IBA Institutt for biologiske fag Ålesund (Biomarin innovasjon 298BMI eller Bioteknologi 427BT)
 • Lektorstudenter kan stille som lektortillitsvalgt (LTV)

Meld ditt kandidatur her.

Fristen for å stille til valg er søndag 25. april klokken 18.00.

Valget foregår på NTNU sitt valgweb fra mandag 26. april klokken 09.00 til torsdag 29. april klokka 23.59. Vinnerne blir publisert på denne nettisden og facebooksiden til Studentrådet NV klokken 12.00 på fredag 30. april.

Kjenner du noen som egner seg til noen av disse stillingene? Alle som nominerer noen er med i trekningen av 5 gavekort à 200 kr hos Egon.

Nominér noen her.